Contor de putere inteligent Huawei Monofazat DDSU666-H Garantie 18 luni

594.00 LeiTVA inclus
Referinţă:

Prețul include TVA pentru persoanele fizice de 5%

Contor monofazat, Power meter, DDSU666-H, single-phase smart meter, Smart Power Sensor

Senzorul de putere inteligent Huawei DDSU666-H este un senzor de curent monofazat pentru conectarea la invertor. Este usor de utilizat si de citit datele prin intermediul ecranului LCD încorporat. În plus, componenta accepta comunicarea prin RS485, astfel încât valorile masurate pot fi evaluate si în alta parte. Punerea în functiune a senzorului de curent pentru sistemele fotovoltaice este simpla si sigura - expertul digital va ghideaza prin procesul de integrare. Odata instalata printr-un singur clic, componenta îndeplineste cele mai înalte cerinte. Senzorul inteligent de putere DDSU666-H este proiectat pentru utilizare la nivel industrial si este deosebit de fiabil.

  • Datele tehnice ale senzorului sunt, de asemenea, convingatoare, de exemplu, propriul sau consum de energie este mai mic de un watt - astfel încât dispozitivul functioneaza fara a consuma multa putere în sine.
  • Temperatura posibila de functionare este specificata între -25 °C si +60 °C, umiditatea relativa poate fi de la 5 % la 95 %.
  • Dimensiunile de 100 x 36 x 65,5 mm arata ca aceasta este o componenta compacta. Este montat pe sina DIN35.
  • Tensiunea de intrare este de 176 VAC~288 VAC (faza / N). În functionare, Senzorul Smart Power DDSU666-H atinge o precizie de masurare de +/-1 % (curent, putere si energie) si +/-0,01 Hz (frecventa).
  • Senzorul de curent apartine astfel clasei de precizie >1.

Livrarea include accesoriile necesare, si anume un transformator de curent pliabil cu lungimea cablului de 5 m si un cablu RS485 cu lungimea de 10 m