CAUT UN DISTRIBUITOR CARE SĂ MĂ POATĂ LIVRA RAPID ȘI ORIUNDE ÎN ȚARĂ

NER ENERGIE este un partener distribuitor pentru echipamente fotovoltaice locale. De asemenea, putem organiza livrări direct pe site-urile dvs. Dacă preferați – pentru a economisi costurile de transport – veniți și eliminați materialul, avem un depozit cu un stoc mare pe toate cele mai bune produse de pe piață.

VREAU SĂ ÎNCEP CA INSTALATOR SOLAR, DAR NU ȘTIU NIMIC

Vă putem ajuta convertindu-vă în activitatea fotovoltaică. Avem un birou de proiectare abilitat pentru a instrui neo-profesioniști sau oameni care doresc să dezvolte abilități. Vom fi un interlocutor dedicat pentru oricine dorește să se specializeze în tehnologie înaltă.

PUTEȚI DEFINI PENTRU MINE CELE MAI BUNE SOLUȚII POSIBILE ȘI ECONOMICE?

Suntem perfect conștienți de produsele de pe piață. Partenerii noștri producători ne dovedesc zilnic că soluțiile lor sunt curate și profitabile. Astfel, avem cele mai bune active pentru a vă permite să creați valoare, rămânând profitabil.

PRODUSELE DVS. SUNT GARANTATE? CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZ DE PROBLEME?

Toate produsele noastre au o garanție a producătorului de 2 până la 30 de ani, în funcție de tehnologia și marca aleasă. În caz de probleme, avem desigur o platformă de servicii post-vânzare, care vă va permite să restaurați o instalație în afara serviciului cât mai curând posibil.

CONTEXTUL ȚĂRII ÎMI PERMITE SĂ OBȚIN AJUTOR ÎN CAZUL UNEI INSTALAȚII SOLARE?

România a făcut un pas foarte important, devenind un jucător major în tranziția energetică. Prin urmare, contextul este foarte favorabil pentru un consumator final să instaleze panouri solare acasă, multe ajutoare guvernamentale confirmă acest context.

CÂT COSTĂ O INSTALAȚIE SOLARĂ?

Prețurile sunt foarte variabile și depind de alegerea tehnologiei, a mărcii și, desigur, de puterea instalată. Pentru informații pentru un utilizator final, prețurile variază de la 5000 € la 25 000 € și mai mult.